Passa al contingut principal

Cooppel:

Cooperació pel Record i per la Crida de la Pau de la UNESCO: Construir la Pau en la Ment de les Persones.

Talents:

Capacitat de voler empoderar-se en l'ensobiranització personal a partir del potencial personal, familiar i de l'entorn més proper.

Observatori

Busquem observadors i observadores

del Disseny Universal dels Aprenentatges a partir de les 06 preguntes clau Cooppel ( OA6)

Som l'Observatori Cooppel dels Drets Humans. 

Adherits i associats a la UNESCO des de l'any 2000.-

foto de Josep Maria Ferran Torrent. 

Fotografia amb el Dr. Pere Marquès, el quart per l'esquerra, en la trobada DiM de Barcelona d'investigadors i innovadors educatius.

Neix el primer Cooppel Observatori OA6 Internacional dels Talents dels Aprenentatges del Món.

Busquem persones que vulguin ser observadores en el seu lloc que viuen per a millorar la convivencia democrática i la cooperació pel record i per la Pau.

  • Observadores cíviques

  • Observadores científiques

  • Observadores culturals

  • Observadores educatives

Cerquem els Talents del Disseny Universal dels Aprenentatges. Tothom apren. Tothom té el seu propi talent. El que cal és desenvolupar-lo

Tothom pot ser observador independent de la seva edat o lloc on visqui a arreu del món

Tu ets la clau.

Contacta:  info@cooppel.org     619 79 39 69

 foto de Josep Maria Ferran Torrent.

Fotografia superior: Josep Ferré i el seu talent de dibuixar cares, mostra la cara amb auriculars a la ràdio de Josep Maria Ferran Cooppelista i Investigador Acció, a la dreta, el dia de la Fira de l'Oli Baronia de Cabacés (08-12-17)

Talents Amagats i/o Oblidats ?

Per a entendre més sobre el Cooppel com a marc teòric i científic a més de la pràctica reflexiva d'entrenament lúdic mental i els seus beneficis pots consultar les dues ponències: una de Tarragona (12-12-17) i l'altra de Barcelona (18-12-17) dels links de sota:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ara pots ser Observador o observadora Cívica Activa Local   (OCAL).- És molt fácil. Ens formem, ens comuniquem i canviem el món local. Ens formem en set competències ciutadanes: En primers auxilis En defensa personal En protocol col·laborador amb la policía local i els Mossos d'Esquadra. En estar en forma física i mental Comunicació persuasiva i seductiva Comunicació amb les noves tecnologies En orientació turística ciutadana Ens comuniquem entre nosaltres en un grup de Facebook i un xat de WhatsApp  Canviem el món local on les persones són molt importants, la natura, el paissatge urbà, els espais públics i el patrimoni de tots. T'esperem    info@cooppel.org     WhatsApp 619 79 39 69